Centraletes desconnectables
abril 13, 2018

Centraletes desconnectables

A Gestió Motor Ponent oferim un producte innovador en quant a comoditat i prestacions: les centraletes desconnectables – sense xips ni resistències.

Centraletes desconnectables

Centraletes desconnectables

Es tracta d’una centraleta externa amb un microprocesador integrat, el qual mitjançant la lectura en temps real dels sensors varia el funcionament dels mateixos per tal d’aconseguir més potencia i millorar el rendiment del vehicle. A més, disposa de diferents nivells de programació en quant a potència i consum de combustible.

Beneficis de les centraletes desconnectables

Alguns dels beneficis que podem obtenir si disposem d’una centraleta desconnectable en el nostre cotxe són:

  • Més potència
  • Menys consum
  • Muntatge senzill: no requereix desmuntar cap element de la mecànica del vehicle o camió i es pot realitzar en un temps d’uns 30 minuts.

Aquest tipus de centraleta és totalment desmuntable, i en el cas que el vehicle hagi de portar-se a la casa oficial (durant el termini de la garantia) és pot canviar sense problemes.

No cal manipular ni modificar la cartografia de motor original, i en cas de venda del vehicle es pot revendre la centraleta adicional (amb la qual n’obtenim un benefici extra).

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.