Clonació de centraletes
desembre 21, 2019

Clonació de centraletes

La clonació de centraletes és un procés necessari en el qual es transfereix tota la informació de el component avariat – i normalment irreparable – a un nou component.

Normalment i en funció de la centraleta, la informació que hem clonar està ubicada en 2 o 3 memòries diferents:Clonació de centraletes

  • Memòria Flash: conté mapes d’injecció, configuració de el vehicle i altres dades variables.
  • Memòria EEPROM: conté les dades sensibles de el vehicle, com la seva identificació o el immobilitzador.
  • Memòria Microprocessador: pot contenir mapes de motor, sistemes de protecció anticòpia i altres dades.

Un encreuament de polaritats, la destrucció per accident o una mala manpulación són alguns dels causants que poden requerir d’una clonació.

En Gestió Motor Ponent disposem de la maquinària més avançada per satisfer les necessitats dels nostres clients, així com els mitjans necessaris per dur a terme la clonació d’una centraleta, ja que un mal procés podria deixar en el camí moltes dades importants i necessaris per al correcte funcionament de el vehicle.

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.