Homologació de fitxes reduïdes
gener 22, 2018

Homologació de fitxes reduïdes

A Gestió Motor Ponent disposem d’una amplia experiència en la homologació de fitxes reduïdes segons les necessitats de cada client, i que tenen marcat el seu format segons el RD 750/2010.

Aquest document és necessari per a la gran majoria de tràmits de legalització de vehicles, així com d’altres tràmits a ITV.  Ens hi podem referir de diferents maneres: fitxa reduïda, fitxa tècnica reduïda, fitxa tècnica, certificat de característiques o bé fitxa de característiques reduïdes, tot i que sempre serà el mateix document.

Legalització de fitxes reduïdes

Per obtenir-la no es requereix desplaçar el vehicle; aportant la documentació necessaria i amb una inspecció visual del vehicle es pot elaborar.

A GMP realitzem fitxes reduïdes per als nostres clients segons les seves necessitats, sent les principals:

  • Importació de vehicles: per tal legalitzar un vehicle d’un país estranger és necessari presentar aquest document a ITV
  • Renovació de documentacions obsoletes. Segons procediments d’ITV, algunes documentacions es poden renovar, presentant una fitxa reduïda més la revisió visual del vehicle per part d’aquests organismes.

Si necessiteu homologar una fitxa reduïda, des de GMP us podem assessorar en tots els tràmits necessaris per a dur-ho a terme

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.