gener 18, 2018

Homologacions de vehicles

Gestió Motor Ponent – GMP – és  una empresa especialitzada en la legalització i homologació de vehicles. Disposem d’una amplia experiència en aquest camp i ens adaptem a les necessitats del client per tal d’oferir una solució a la seva mida.

Els nostres principals serveis són la realització de projectes i de fitxes reduïdes per tal de dur a terme la legalització dels vehicles a ITV, tot seguint els procediments que marca el RD866/2010. També estem especialitzats en tramits d’homologació per a vehicles nous o d’importació sota el RD750/2010.

Pel que fa als vehicles, els serveis que oferim són: legalització de suspensions, homologació de llantes, kits aerodinàmics, turismes, homologació de motocicletes, vehicles 4×4, vehicles vivenda, vehicles històrics, vehicles industrials o remolcs, entre altres.

Legalització de vehicles

A GMP apostem per la professionalitat, l’assessorament personalitzat i l’estudi de cada cas per satisfer les necessitats de cada client.

Cal recordar que circular per la via pública amb un vehicle modificat i que no ha estat legalitzat pot comportar, primer de tot ser denunciat, seguit de que l’assegurança del vehicle en cas d’accident no és farà càrrec dels danys realitzats. És per això que GMP recomana en tot moment homologar el vehicle. El nostre equip us guiarà en tots els procediments necessaaris fins aconseguir que la circulació per la via pública sigui legal.