Potenciacions i estalvi de combustible
abril 13, 2018

Potenciacions i estalvi de combustible

Potenciacions i estalvi de combustible

Potenciacions i estalvi de combustible

Sovint ens pensem que menys consum i més potencia no pot anar lligat, però actualment tots els vehicles porten sistemes electrònics de gestió del motor que sí ho fan possible.

Això fa possible que la centraleta de motor (ECU) calculi constanment tot de paràmetres i que ella mateixa decideixi sobre el funcionament del propi motor.

Els fabricants tenen moltes limitacions degut a temes de marketing en quant a preu del vehicle/prestacions del motor. Això fa que deixin uns marges molts alts de toleràncies de funcionament del motor del vehicle i que aquestes puguin ser modificades.

A Gestió Motor Ponent analitzem les dades i optimitzem el funcionament dins les toleràncies del fabricant, amb el qual conseguim un important augment de potència, i en el cas de els motors turboaspirats una important reducció del consum.

Els principals beneficis que en podem obtenir són:

  • Reduccio del consum
  • Augment de la potència
  • Més seguretat en la conducció, adelantaments e incorporacions
  • Sense fums

Tot i això cal consultar en cada model les modificacions que s’hi poden realitzar, i és on des de GMP et realitzem la teva electrònica a mida.

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.