Reparació de centraletes airbag
febrer 15, 2018

Reparació de centraletes airbag

A Gestió Motor Ponent disposem d’un equip tècnic amb experiència en reparacions de centraletes Airbag de cotxes. Si la teva centraleta està detonada a causa d’un accident o bé per una avaria pròpia de la centraleta, nosaltres ho podem reparar per tal de que torni a funcionar.

Reparació de centraletes airbag

Reparació de centraletes airbag

Reset de centraletes Airbag

  • L’Airbag s’ha desplegat
  • La llum d’Airbag parpadeja, tot i no haver sofert un accident
  • La llum d’Airbag està encesa en el quadre d’instruments
  • Missatges d’error del tipus “ECU error” o “Crash data stored”

Per tal de solucionar-ho, procedim a realitzar un diagnòstic de la unitat de l’Airbag per veure si és viable la seva restauració; reparem l’electrònica del software intern, i substituïm els components necessaris i programem el microprocessador.

Que és un airbag

Els airbag i els pretensors són uns dels sistemes de seguretat passius més importants dels vehicles. La unitat de l’airbag és l’encarregada de decidir quan i com han d’actuar després de rebre i analitzar constantment la informació provinent dels sensors repartits per tot el vehicle.

Després d’una col·lisió, les dades es graven a la unitat. Si es despleguen els airbag, aquests han de substituir-se, però, en el cas de la centraleta, es pot procedir a la seva substitució o reparació perquè el sistema funcioni correctament posteriorment (sempre i quan la unitat no hagi sofert danys físics).

Una correcta reparació de la unitat garanteix estalvi (ja que evitarem haver de substituir-la per una nova) i la completa seguretat que en cas d’una nova col·lisió el sistema funcioni correctament.

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.