Reprogramació de potència – Cotxe 4×4
abril 22, 2018

Reprogramació de potència – Cotxe 4×4

Reprogramació de potència - Cotxe 4x4 A Gestió Motor Ponent disposem d’un equip tècnic amb amplia experiència en la reprogramació de potència de cotxes 4×4, així com en el desenvolupament d’electròniques a mida.

Coneixem les necessitats d’un vehicle 4×4 i per tant és indispensable potència i par motor a baixes revolucions. També és important en moments determinats de la corva de potència del motor.

Reprogramació de potència 4×4

Des de GMP t’ajudem a desenvolupar l’electrònica adequada pel teu vehicle al mateix temps que reduïm el consum.

Reprogramació de potència - Vehicle 4x4Si voleu reprogramar la potència del vostre vehicle 4×4 des de GMP us podem assessorar. També us podem ajudar en en possibles homologacions de cotxes 4×4 necessàries.

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.