Reprogramació de centraleta Nissan
juny 6, 2018

Reprogramació de centraleta Nissan

Reprogramar la centraleta d’un Nissan és una opció ideal si el que estàs buscant és un augment de la potència del motor o bé reduir el consum del teu cotxe.

Des de Gestió Motor Ponent volem donar un toc diferencial al motor del teu Nissan i per això et proposem una electrònica a mida per al teu cotxe. Disposem d’un ampli ventall d’opcions com Pop&Bang o Launch Control.

Reprogramem la centraleta dels següents models:Reprogramació de centraleta Nissan

 • Nissan 350Z
 • Nissan 370Z
 • Nissan Evalia
 • Nissan GT-R
 • Nissan Juke
 • Nissan Leaf
 • Nissan Micra
 • Nissan Murano
 • Nissan Navara
 • Nissan Note
 • Nissan NV200
 • Nissan NV300
 • Nissan Pathfinder
 • Nissan Primastar
 • Nissan Pulsar
 • Nissan Qashqai
 • Nissan X-Trail

Reprogramar la centraleta del meu Nissan reduirà el consum?

La resposta no és trivial del tot, amb la qual cosa podriem dir que si i que no.

D'una banda, al reprogramar la centraleta obtenim més potència en el nostre de cotxe, i per tant inevitablement el consum de combustible és major. Hem de tenir en compte també l'estil de conducció de cada persona, ja que influeix directament en que el dipòsit duri més o menys. És a dir, si la conducció és eficient (com per exemple evitant acceleracions curtes per frenar just després) el canvi serà molt més gran.

D'altra banda, al mateix temps obtenim un major parell a baixes revolucions que ens permet conduir amb marxes més llargues, beneficiant d'aquesta manera el consum. En els models que es nota més la diferencia són els motors turbodièsel, gràcies al seu gran parell a baixes revolucions.

En general, la conclusió que en podem obtenir és la següent: el consum del nostre vehicle es veurà reduït, tot i que no es pot garantir grans diferències.

Perjudica al motor una reprogramació?

Aquesta és una de les preocupacions habituals que ens trobem quan ens plantegem reprogramar el nostre motor Nissan per millorar les seves prestacions. Que sigui perjudicial o no dependrà en gran part de com d'agressiva sigui: a major potència augmentada, més perjudici pel motor. Cal destacar que les repros estàndard de normal són suaus i es mouen en els marges que el mateix fabricant ofereix, amb la qual cosa l'afectació tendeix a ser mínima i no ens hem de preocupar.

A més, per obtenir les millores fem servir una tècnica no intrusiva que només afecta la centraleta, que és l'encarregada d'enviar i rebre totes les diferents senyals: revolucions, temperatura de l'oli i del motor, pressió, temperatura exterior, etc. D'aquesta manera totes les optimitzacions s'aconsegueixen sense haver de modificar el motor en cap dels casos.

Puc tenir problemes amb la ITV o l'assegurança?

La teoria és que si. L'augment de la potència del nostre cotxe és una modificació important, amb la qual cosa teòricament s'hauria homologar i incloure a la corresponent fitxa tècnica, i d'altra banda hauríem informar a la nostra assegurança. A més, suposaria la pèrdua de la garantia per part del fabricant (a menys que la repro es faci en un taller oficial).

A la pràctica, és molt difícil que puguem tenir un problema en aquest sentit. Detectar una reprogramació és molt difícil, ja que només es realitzen modificacions a nivell de programari (res físic!). En qualsevol cas, si fos necessari es podrien revertir els canvis i tornar a establir els paràmetres inicials del fabricant.

On puc fer la reprogramació del meu cotxe?

Pots reprogramar la centraleta a Lleida, ja que el nostre taller està situat a Fonolleres, molt aprop de Tàrrega. En qualsevol dels casos, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et resoldrem tots els dubtes i inquietuds que puguis tenir. Demana el teu pressupost sense compromís! º

Consulta la potència del teu vehicle després de la reprogramació

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.