Reprogramació de tractors i maquinària agrícola
juny 27, 2018

Reprogramació de tractors i maquinària agrícola

A Gestió Motor Ponent disposem d’un equip tècnic amb àmplia experiència en la reprogramació de tractors, així com també en la reprogramació de maquinària agrícola.

Reprogramació de tractors i maquinària agrícolaConeixem les necessitats dels vehicles agrícoles i sabem que la potència i el consum són factors determinants en tractors o recol·lectors. Totes les modificacions es realitzen amb un previ estudi del vehicle, sempre ajustant-nos a les necessitats de cada client.

Des GMP podem:

  • Optimitzar la potència del vehicle un 20%
  • Incrementar el parell motor un 20%
  • Reduir el consum entre un 8% i un 15%

Treballem amb totes les marques del mercat com són John Deere, Fendt, Casi, New Holland, Class, Valtra, Mccormick o Antonio Carraro, entre d’altres.

Demana’ns pressupost sense compromís per reprogramar el teu tractor i estalvia’t temps i diners en la propera campanya.

Agrícola del Penedès

Ens van rebaixar el consum del tractor i vam guanyar potència, i en veure els resultats vam decidir fer-ho també a les furgonetes. Molt contents!

Joan Xurrigera

Vaig adquirir una furgoneta d’importació i necesitava la homologació individual, i l’enginyer de GMP ens ho va realitzar de forma ràpida.

Sergio Pacheco

Volia importar una furgoneta d’Alemanya i gràcies a Gestió Motor Ponent i el seu enginyer tot va ser fàcil i clar, gràcies per l’assessorament rebut! Un 10!

Juan Paredes

Vaig confiar l’homologació i l’assessorament a Gestió Motor Ponent per convertir el meu vehicle en vehicle vivenda i tot va anar rodat, i a més sense cap problema a l’ITV.

Ahmer

La reprogramació va perfecta, arrenca molt bé en calent i es nota que ha reduït el consum. Fenomenal!

Eduard Porta Burgos

Bones electròniques i millor preu!

Atisol Atila

Un gran professional que sap resoldre els teus dubtes amb facilitat, els seus treballs són precisos, 100% recomanable.